Sklep šmarnic

 
 
Otroci naše župnije so se v mesecu maju vestno zbirali pri šmarničnih pobožnostih, ki so potekale v obeh župnijskih cerkvah ter na treh podružnicah. Rdeča nit letošnjih šmarnic je bila zgodba o misijonarju Ignaciju Knobleharju, ki je služboval na afriškem ozemlju, ob reki Nil. Avtorica šmarnic Berta Golob je želela z njimi otroke spodbuditi k delu za misijone, zaupanju v Marijino priprošnjo in pogumu za življenje iz vere. Poleg duhovne dimenzije pa so šmarnice otroke povezovale tudi v medsebojnem druženju, veselju in gibanju, saj živžava po srečanjih ni manjkalo. 
Krona šmarničnih pobožnosti je bila sveta maša na zadnji majski dan, pri kateri so se zbrali vsi šmarničarji iz župnije skupaj s starši. Sledilo je druženje ob številnih dobrotah, ki se je zaključilo v poznih večernih urah. Veselje otrok na fotografiji zagotovo dokazuje, da so srečanja dosegla svoj namen.
 
Majda Šraj Mihelčič

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu


URADNE URE:

Ob ponedeljkih med 10.00 in 12.00 ter vsak dan po sveti maši.

V času šolskih počitnic so uradne ure samo po sveti maši!

Ob nedeljah in praznikih ni uradnih ur.

VSTOPATE Z ZAŠČITNO MASKO.

 

Telefonske številke:

01/705 89 60 ali

031 771 113 - župnik Blaž Dobravec

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ


Spletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik