Aktivno poletje

Letošnje pastoralno leto je (bilo) zaradi epidemije polno prilagoditev in stalnih sprememb. Trenutna epidemiološka slika nam omogoča, da se lahko bolj sproščeno udeležujemo bogoslužij in drugih srečanj. Vseeno pa je vsak odgovoren, da poskrbi za lastno varnost, predvsem z vzdrževanjem razdalje ter razkuževanjem rok. Ob vstopu v poletje bomo imeli dva večja dogodka na katera že intenzivno potekajo priprave: birma in poletni oratorij. Z devetdnevnico smo že začeli, v soboto, 27.6. pa bo škof Anton Jamnik 49. birmancem podelil zakrament sv. birme. Hvala vsem, ki ste bili od svečnice naprej njihovi »duhovni botri« in ste z molitvijo vztrajali dober mesec več, kot je bilo načrtovano. Oratorij bo letos v krajši obliki, vseeno pa bomo zajeli celotno vsebino, ki govori o svetopisemski kraljici Esteri. Celoten program bo potekal na prostem ob upoštevanju priporočil proti širjenju
virusa. Priporočamo se za kakšno sadje ali pecivo, ki ga lahko oddate v župnišču na zadnjem vhodu do 9.00 ure.

Vse morebitne spremembe glede maš ali oratorija spremljajte preko obvestil na župnijski spletni ali facebook stani ter na oglasni tabli pred cerkvijo.

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu


URADNE URE:

SAMO PO TELEFONU ALI

PREKO E-POŠTE!

 

 

Telefonske številke:

031 771 113 - župnik Blaž Dobravec

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ


Spletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik