Mesec oktober

Dragi farni obeh župnij. Smo v mesecu oktobru, ko naj bi si vzeli več časa za molitev. Upam, da vam zlasti po družinah ob večerih uspe zmoliti kako desetko rožnega venca. V molitvi se hrani naša vera ter hkrati želja po prejemanju evharistije in spovedi. Oboje pa nas skupaj s prizadevanji za dobra dela posvečuje, oziroma »dela svete«. Tokratna izdaja Naših oznanil nastaja v času novih omejitvenih ukrepov, zato vam posredujem najnovejše informacije in spremembe, ki pa se lahko že v prihodnjem tednu spremenijo, zato vas prosim, da redno spremljate obvestila na oglasnem panoju ter preko spleta.

Zaradi vedno bolj zaostrenih epidemioloških razmer, bomo v župnijah naredili določene prilagoditve. Nedeljske maše bodo v Starem trgu z nedeljo, 18.10. zopet ob treh različnih terminih. Jutranja (NAMENJENA STAREJŠIM) bo že ob 7.00, ter nato še ob 8.30 in 10.00. Klopi v obeh župnijskih cerkvah bodo zopet izmenično zaprte. Prostora bo vseeno več kot dovolj, zato vas res vabim, da brez skrbi prihajajte k bogoslužju. Doma ostanite le v primeru bolezni ali odrejene karantene. Maša v Babnem Polju bo kot običajno ob 8.30, zopet pa lepo prosim, da farani iz L. doline ne hodite v B. Polje, saj je tam cerkev z delno zaprtimi sedišči, dovolj velika le za tamkajšnje farane. Prav tako župljane B. Polja spodbujam, da prihajate k nedeljski sveti maši. V primeru, da bo eden od duhovnikov zbolel ali bo v karanteni, bo maša ob 8.30 v Starem trgu odpadla! O tem boste obveščeni na obvestilni tabli pred cerkvijo ter preko župnijske spletne in facebook strani. Še vedno je obvezno nošenje mask (tudi pred cerkvijo!) ter razkuževanje rok ob vstopu v cerkev. Člani istega gospodinjstva lahko v klopi sedite skupaj, iz različnih gospodinjstev pa 1,5m narazen. Prav tako pod korom obvezno oddajte svojo telefonsko številko, oziroma naj jo odda vsaj nekdo iz družine.

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu


URADNE URE:

V času epidemije so uradne ure od srede

do sobote med 18.15 in 18.45.

VSTOPATE Z ZAŠČITNO MASKO.

 

Telefonske številke:

01/705 89 60 ali

031 771 113 - župnik Blaž Dobravec

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ


Spletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik