Aktualna obvestila

- v tem tednu so uradne ure samo po svetih mašah, zaradi jesenskih počitnic v tem tednu ni verouka.

 

- NA SLOVESNI IN ZAPOVEDAN PRAZNIK VSEH SVETIH, v petek, 1. novembra bodo sv. maše po nedeljskem redu. Popoldne se bomo zbrali k molitvi za naše pokojne in k blagoslovu grobov na pokopališčih kot je objavljeno v Naših oznanilih. Ob 18h bo molitev 3 rožnih vencev za verne rajne v obeh farnih cerkvah.

 

- NA VERNIH DUŠ DAN, v soboto, 2. novembra, bomo ob 18h v farni cerkvi sv. Jurija molili 3 rožne vence za vaše rajne - po namenu "OČENAŠEV". Imena vaših rajnih, za katere naj bi molil, zapišite na listek in ga v dneh pred praznikom Vseh svetih oddajte v pehar pred oltarjem. Listek si lahko vzamete pod korom. Ta dan je sveta maša za verne duše ob 16.30 tudi v Viševku.

 

- Prihodnjo nedeljo obhajamo zahvalno nedeljo. Popoldan ob 15h bo v Viševku sv. maša za vse žrtve vojnega in povojnega nasilja, ki jo bo daroval g. dr. Simon Onušič. Letos obeležujemo 25-letnico postavitve farnih plošč (28.8.1994), zato nas bo po maši v okviru krajšega spominskega programa pred ploščami nagovoril predsednik Nove Slovenske zaveze, g. dr. Matija Ogrin.

 

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu

 

Uradne ure:

Ob ponedeljkih med 10.00h in 12.00h

ter vsak dan po sveti maši v Starem trgu.

Ob nedeljah in praznikih ni uradnih ur.

V času solskih počitnic so uradne ure samo po sveti maši.

 

 

Telefonske številke:

01/705 89 60 ali

031 771 113 - župnijski upravitelj

Blaž Dobravec

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ


Napovednik


Aktualne fotografije

Cerkev Stari trg pri Ložu

(oktober 2011)

 

Župnija Stari trg pri Ložu
Župnija Stari trg pri Ložu

Župnija Stari trg pri LožuSpletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik