Župnijsko romanje v Schio v Italiji

Počasi zaključujemo sprejemanje prijav za romanje v Schio, ki bo v soboto, 14. junija 2014. V sedmih župnijah se skupaj pripravljamo na 1. slovenski dan, ki bo zaznamovan s hvaležnostjo Mariji in zavedanjem, da smo slišali in sprejeli njen klic ter želimo po njem uravnavati svoja življenja, da bodo Bogu všeč in nam v zveličanje. Naj bodo tistim, ki se še niste odločili glede udeležbe, v pomoč naslednje besede Kraljice ljubezni: "Slavimo Gospoda. Otroci moji, ni trenutka, ko bi jaz ne bila z vami. Ne zapustite me in jaz vas ne bom zapustila. Zahvaljujem se vam za vaš odgovor na moj klic. Prosim vas, da se ne ustavite. Hodite z menoj, vendar boste to zmogli samo, če boste zapustili staro pot, pot sveta, ki vedno bolj oddaljuje od Boga vse ljudi in vas vodi v temo. Ponovno vas vabim, otroci moji, da povzdignete oči k nebu. Z nebes prihaja luč, ki vam osvetljuje pot.

Blagoslavljam vas, otroci moji. Blagoslavljam vaše družine, vse vaše drage in bom ostala z vami." (30. 6. 1987).

Sprejmimo torej povabilo in nam bo dano doživeti nekaj tiste radosti, ki nam jo bo Gospod v polnosti razodel šele v nebesih. Naj duša okusi Božjo bližino, za katero je v razočaranjih na poteh tega sveta tako pogosto prikrajšana, in bo mogla iz te izkušnje črpati moč za vztrajanje v veri, molitvi in zaupanju v dobroto Boga, ki vedno želi le naše najvišje dobro – odrešenje. To romanje je tudi priložnost, da utrdite in poglobite odločitev za življenje iz Božje milosti. Kraljica ljubezni vam želi pri tem pomagati.

Zato vas še enkrat vse lepo povabim, da se pridružimo ostalim župnijam in tudi na ta način Mariji rečemo: "Hvala". Nekaj mest je še prostih: naj milost ne gre mimo nas!

Prispevek za pot znaša 30eur za odrasle in 10eur za otroke, kosilo bo iz popotne torbe. Odhod bo ob 5h izpred farne cerkve sv. Jurija v Starem trgu. Svoje avtomobile lahko parkirate na novem parkirišču pri zvoniku in nad farovžem. Vrnili se bomo približno ob 10h zvečer.

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu


URADNE URE:

Ob ponedeljkih med 10.00 in 12.00 ter vsak dan po sveti maši.

V času šolskih počitnic so uradne ure samo po sveti maši!

Ob nedeljah in praznikih ni uradnih ur.

VSTOPATE Z ZAŠČITNO MASKO.

 

Telefonske številke:

01/705 89 60 ali

031 771 113 - župnik Blaž Dobravec

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ


Spletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik