Spošna obvestila januar 2018

BABNA POLICA:
po godu svojega zavetnika bo soseska sv. Antona Puščavnika (17.1.) na Babni Polici v soboto, 20. jan. ob 15h obhajala žegnanjsko sv. mašo. Vabljeni!

VERSKI TISK
Pred nami je mesec januar, ko bomo ponovno premislili, kaj bomo prihodnje leto gledali, poslušali in brali. V teh mesecih se odločamo, katere časopise ali revije bi sploh še imeli naročene – če si jih seveda lahko privoščimo. Upam si trditi, da je slovenski verski tisk odličen. Va-bim vas, da ponovno preračunate in mogoče boste le našli kakšen evro za redno naročilo na versko tiskano besedo. Ni namreč nepomembno s čim si človek polni misli in srce – kaj gleda, kaj posluša in kaj bere.
VERSKI TISK – celoletne naročnine 2018
OGNJIŠČE - 32 €, DRUŽINA - 101,40 €, Misijonska obzorja – 9.00 €, Prijatelj - 11,70 €, Mohorjeve knji-ge za leto 2019 – 46.00 €.
Za smiselno, preudarno, bogato življenje je vredno kaj žrtvovati. Dobra knjiga ali kvaliteten časopis naj bo vedno na dosegu roke, ker nikoli ne vem, kaj lahko zmede moj duhovni svet in kdaj bom potreboval pravo misel, resnico kot rešilno bilko za izhod iz krize. Iskre-na hvala vsem, ki kljub močni konkurenci na sloven-skem knjižnem trgu ne obupajo in nas hranijo s pravo kulturo, ki krepi telo in duha.

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu

 

Uradne ure:

Ob ponedeljkih od 10.00h—12.00h ter vsak dan po večerni sv. maši v Starem trgu.

V času šolskih počitnic so uradne ure samo po maši.

Ob nedeljah in praznikih ni uradnih ur.

 

 

Telefonske številke:

01/705 89 60 ali

031 771 113 - župnijski upravitelj

Blaž Dobravec

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ


Napovednik


Aktualne fotografije

Cerkev Stari trg pri Ložu

(oktober 2011)

 

Župnija Stari trg pri Ložu
Župnija Stari trg pri Ložu

Župnija Stari trg pri LožuSpletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik