Splošna obvestila marec/april 2018

URA DELAVNIŠKIH MAŠ: sv. maše bodo odslej na podružnicah in v Babnem Polju ob 17.30h, v farni cerkvi ob 19h.

SPOVEDOVANJE pred velikonočnimi prazniki: na cvetno nedeljo, 25.marca, bo ob 15.30h v farni cerkvi sv. Jurija v Starem trgu na voljo več dekanijskih duhovnikov za sv. spoved pred prazniki. Vabljeni, da očiščenih src praznujemo naš največji krščanski praznik.

PRVI PETEK: že pred praznikom, v sredo, 28. marca, bom obiskal bolne in ostarele in jim prinesel Najsvetejše na dom in imeli priložnost za sv. spoved.

VEROUK: v velikem tednu bomo v času verouka opravili sv. spoved pred prazniki. Tudi otroci naj se udeležijo obredov na vse tri velikonočne dneve: na veliki četrtek, petek in soboto. Na veliko soboto naj pridejo poljubit in počastit Jezusa v grobu, prinesejo naj k blagoslovu jedila, in se na veliko noč udeležijo velikonočne procesije.
Po Veliki noči bomo imeli otroci velikonočne počitnice.

ROMANJE V MEĐUGORJE: Prenova v duhu vabi vse zainteresirane na vseslovensko tradicionalno romanje v Međugorje, ki bo potekalo od TORKA, 3. aprila do PETKA, 6. aprila. Letošnji skupni namen romanja bo: Veselite se v Gospodu, venomer se veselite... Odhod avtobusa bo organiziran iz Starega trga

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu


URADNE URE:

Ob ponedeljkih med 10.00 in 12.00 ter vsak dan po sveti maši.

V času šolskih počitnic so uradne ure samo po sveti maši!

Ob nedeljah in praznikih ni uradnih ur.

VSTOPATE Z ZAŠČITNO MASKO.

 

Telefonske številke:

01/705 89 60 ali

031 771 113 - župnik Blaž Dobravec

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ


Spletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik