Splošna obvestila junij 2019

MINISTRANTSKE VAJE bodo v soboto, 15. junija ob 9.00 h v Starem trgu.

KNEŽJA NJIVA : na večer praznika sv. Trojice v soboto, 15. junija, ob 17.30h soseska Sv. Trojice obhajala žegnanje.

OBISK PEVCEV IZ ŽUPNIJE ZALI LOG: v nedeljo, 16. junija nas bodo obiskali pevci iz župnije Zali Log iz Selške doline. Pri sv. maši ob 10.00 h bodo tudi prepevali in potem nadaljevali z ogledom lepot Loške Doline.

PRVI PETEK za mesec JULIJ bo IZJEMOMA v petek, 28. junija. Takrat bom obiskal bolne in ostarele in jim prinesel sv. obhajilo na dom.

ŽEGNANJE pri SV. PETRU V LOŽU: Na god svojega zavetnika bo soseska Lož v soboto, 29. junija, ob 17.30h obhajala žegnanjsko sv. mašo. Vabljeni!

ŽEGNANJE na VRHU: po godu zavetnika sv. Tomaža, bo v soboto, 6. julija soseska Vrh obhajala žegnanje. Sveta maša bo ob 17.30h. Vabljeni!

VRTNICE 2019: Pri svetih mašah med tednom z branjem vrtnic premišljujemo o molitvi, veri in ljubezni ter častimo Jezusovo srce z litanijami.

DUHOVNIŠKO POSVEČENJE v naši nadškofiji bodo prejeli: Gregor Bregar—Ljubljana Šentvid, Tadej Ložar Dol pri Ljubljani, Rok Pogačnik—Radovljica, Vito Urbanija—Moravče.

ZAHVALA: mnogi ste bili v zadnjem času naprošeni za raznovrstno pomoč okoli župnišča ali za akcije na Križni Gori. Res sem zelo vesel in hvaležen vsakomur, ki si je vzel čas in priskočil na pomoč. Prvoten in bistven namen župnije je naša povezanost z Jezusom, hkrati pa je župnija tudi kraj povezovanja, služenja in druženja. Vesel sem, ker obe dimenziji lepo živita. Hkrati ste vabljeni tudi vsi ostali župljani, da se nam pridružite ob kaki prihodnji akciji pri fari ali na podružnicah.
Bog povrni vsem z obiljem milosti!
Blaž, župr.

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu

 

Uradne ure:

Ob PONEDELJKIH med 10.00h in 12.00h

ter ob ČETRTKIH med 17.00 in 17.30h

(v poletnem času med 17.00h in 18.30h)

ter VSAK DAN po sveti maši v Starem trgu.

Ob nedeljah in praznikih ni uradnih ur.

V času solskih počitnic so uradne ure samo po sveti maši.

 

Telefonske številke:

01/705 89 60 ali

031 771 113 - župnijski upravitelj

Blaž Dobravec

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ


Napovednik


Aktualne fotografije

Cerkev Stari trg pri Ložu

(oktober 2011)

 

Župnija Stari trg pri Ložu
Župnija Stari trg pri Ložu

Župnija Stari trg pri LožuSpletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik