Nedeljska obvestila

-7. dan za + Vincencijo ŠKERBEC iz Nadleska, bo v sredo, 21. aprila ob 19.00 v Starem trgu. Rajno priporočamo v molitev.

 

-Pogreb + Franca URBIHA iz Podgore, bo jutri ob 15.00 v družinskem krogu v Viševku. 7. dan zanj bo v ponedeljek, 26. aprila ob 19.00 v Starem trgu. Rajnega priporočamo v molitev.

 

-Ta teden obhajamo teden molitve za nove duhovne poklice. V molitvah in prošnjah prosimo Gospoda po teh namenih.

 

-V petek, 23. aprila obhajamo god našega farnega zavetnika, sv. Jurija. Sveta maša bo zjutraj ob 8.00 in večerna ob 19.00 na kateri se morete prijaviti. Od 8.30 naprej pa do večerne maše bo celodnevno češčenje Najsvetejšega. Prosim, če se za uro češčenja vpišete na seznam, ki je pod korom. V cerkvi je lahko hkrati do 15 posameznikov, oziroma družin.

Pri mašah v petek ter v nedeljo bo ofer za potrebe župnije.

 

-Društvo Družina in Življenje vabi zakonske pare na E-pričevanje. Potekalo bo v četrtek, 22. aprila preko video konference, na katero se morete prijaviti.  LINK: https://www.diz.si/dogodek/epricevanje-romana-in-rebeke-ravs-mislila-sem-da-moram-biti-idealna/

Izkoristita to ponudbo, za obogatitev vajinega odnosa.

Župnijski urad

Župnijski urad Stari trg pri Ložu

Pot na Ulako 5

1386 Stari trg pri Ložu


URADNE URE:

VSAK DELAVNIK PO

SVETI MAŠI TER

PO TELEFONU ALI

PREKO E-POŠTE!

 

 

Telefonske številke:

031 771 113 - župnik Blaž Dobravec

01 705 89 60 - ŽUPNIJSKI URAD

e-mail: blaz.dobravec@gmail.com

01/232 04 49 - bolniška župnija LJ
Spletna stran je najbolje vidna z novejšimi brskalniki, ki jih lahko brezplačno dobite na spletnih straneh: Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome.
Arhiv
Oznanila | Obvestila | Objave | Napovednik